Efficiënt plannen


De Thuiszorgplanner 

Sluit de kloof tussen zorg & automatisering

De ontwikkelingen in de zorgsector volgen elkaar in een snel tempo op. Door de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zijn de registratie-eisen veranderd en vaak per gemeente verschillend. Het Persoonsgebondenbudget (PGB) verlangt maatwerk en een vraaggerichte aanpak. Van uw software mag u verwachten dat deze inspeelt op de variërende processen in de zorg.
 

Gebruiksvriendelijk

De navigatie-interface is overzichtelijk, en beweegt met de gebruiker mee. De menu’s zijn zo opgebouwd dat de gewenste volgende handeling automatisch verschijnt, zonder dat u geconfronteerd wordt met functionaliteiten die op dat moment niet van toeppassing zijn. De interface blijft hierdoor eenvoudig en overzichtelijk waardoor ook nieuwe gebruikers direct aan de slag kunnen.
 

Een intelligent systeem

De Thuiszorgplanner biedt u een aantal rappelfuncties. U krijgt een melding wanneer indicaties gaan verlopen of zijn verlopen. Het systeem herinnert u aan medewerkers die ziek geregistreerd staan. In het opmerkingenscherm bij de cliënt kunt u notities maken waardoor u de klantvriendelijkheid vergroot en gemakkelijk kunt anticiperen op de persoonlijke situatie van de cliënt. Bij de uitvoerende medewerkers is een soortgelijke functionaliteit ingebouwd.

Nieuws

Mobiele app voor Andriod en i-Phone

aug 18, 2016
Vanaf heden kan via de app-store van Apple en Google Playstore de mobiele app van de…
Lees meer...

De ZZP Thuiszorgplanner is nu beschikbaar!

mei 22, 2014
De compacte uitgave van de Thuiszorgplanner voor ZZP'ers is geïntroduceerd! Door middel…
Lees meer...

Demoversie aanvragen

Probeer gratis 30 dagen lang een volwaardige versie...

iWLZ, iWMO en CAK

Koppelingen met diverse boek- houd- en salarisadministratie- software en/of Zorgkantoren..

Mini Thuiszorgplanner

Mini Thuiszorgplanner