Aanvullende modules

Wat is er nog meer mogelijk met de Thuiszorgplanner?

De Thuiszorgplanner is compact en bevat een totaalpakket aan functies. Toch kan het voorkomen dat jouw organisatie net dat beetje extra nodig heeft. Om de tarieven passend te houden voor jou persoonlijk hebben wij aanvullende modules. Je betaalt dus alleen voor wat jij nodig hebt.

Wil je weten of de aanvullende modules geschikt zijn voor jouw wensen? Bekijk ons aanbod dan hieronder of gebruik onze Module Checker.

iWMO Module

Werk je in het zorggebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning? Met de iWMO module is er berichtenuitwisseling mogelijk tussen de gemeenten en jouw zorginstelling.

R

Conform eisen WMO

R

Zorgindicaties inlezen van gemeenten

R

Declareren bij gemeenten

R

Volledige koppeling met VECOZO

iJW Module

Werk je in het zorggebied van de Jeugdwet? Met de iJW module is er berichtenuitwisseling mogelijk tussen de gemeente en jouw zorginstelling.

R

Conform eisen Jeugdwet

R

Zorgindicaties inlezen van gemeenten

R

Declareren bij gemeenten

iWLZ Module

Met de iWLZ module is berichtenuitwisseling tussen de zorginstelling en de zorgkantoren in het kader van de Wet Langdurige Zorg is mogelijk.

R

Conform eisen Wet Langdurige Zorg

R

Zorgindicaties inlezen van zorgkantoren

R

Inclusief AW319 module voor declareren

AW319 Module

De AW319 module is noodzakelijk voor het declareren binnen de Zorgverzekeringswet (ZVW) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

R

Eenvoudig declareren bij zorgverzekeraars

R

Eenvoudig declareren bij zorgkantoren

R

Voor wijkverpleging en langdurige zorg

NANDA, NIC en NOC Zorgclassificatiemodule

De NANDA, NIC en NOC Zorgclassificatiemodule stelt de wijkverpleegkundige in staat een goedgekeurde zorgindicatie op te stellen. 

R

Indiceren via NANDA, NIC en NOC

R

Gemakkelijk een goedgekeurde zorgindicatie

Groepsplanning module

De groepsplanning module maakt het mogelijk om cliënten te groeperen en tegelijkertijd in te plannen. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld groepsactiviteiten en dagbesteding in te plannen.

R

Groepsactiviteiten en dagbesteding plannen in een handomdraai

Wat andere zorgverleners van de Thuiszorgplanner vinden

Nu alweer anderhalf jaar klant van Thuiszorgplanner. Dit bevalt uitstekend, declaraties worden prima verwerkt en dossiervorming is overzichtelijk en naar tevredenheid. Als er problemen zijn verwerkt men de vraag op een snelle en correcte, duidelijke wijze. Thuiszorgplanner beveel ik aan iedereen aan die software zoekt die aansluit bij de vraag en wensen van een zorginstelling!

Marc Brauwers

Eigenaar, CuraMax Begeleiding op maat

CarePower en de Thuiszorgplanner staan al garant voor een langdurige samenwerking. Als kleine aanbieder in de GGZ/WMO hebben we aan de Thuiszorgplanner een passend registratiesysteem gevonden. Het is veelzijdig en weet zich steeds aan te passen aan de huidige ontwikkelingen. Het belangrijkste voor ons is de gebruiksvriendelijkheid. In enkele uurtjes is nieuw personeel ingewerkt in de thuiszorgplanner. Het biedt ons een systeem dat niet alleen  de cliëntdossiers verzorgt maar ook de personeelsdossiers. Automatische declaratie richting onze financiers.

De veelzijdigheid maar ook de creativiteit die men weet toe te passen past ons. Het verleden geeft ons veel vertrouwen in de toekomst; wij hopen nog op een lange samenwerking.

Piet van Ekert

Casemanager/directie, CarePower

Vragen over de aanvullende modules die wij vaker horen

Waarom zitten niet alle modules standaard in de Thuiszorgplanner?

Aangezien iedere thuiszorginstelling anders is, vinden wij het belangrijk dat de Thuiszorgplanner op maat is. Niet iedereen heeft (dezelfde) modules nodig. Daarom kan iedereen modules naar wens toevoegen. Wel zo efficiënt en overzichtelijk.

Hoe weet ik welke module ik nodig heb?

Welke module je nodig hebt is volledig afhankelijk van jouw organisatie en het zorggebied waarin je werkt. Weten welke modules het beste bij jou passen? Bekijk de module checker.

Wat zijn de kosten van de modules?

De prijzen van de modules zijn makkelijk te berekenen via onze kostencalculator.

Kan ik modules later toevoegen aan mijn Thuiszorgplanner?

Ja, het later toevoegen van modules is geen probleem. Op deze manier kan je jouw Thuiszorgplanner met jouw organisatie mee laten groeien.

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.