De Thuiszorgplanner

Speciaal voor jouw organisatie

De Thuiszorgplanner is gericht ontwikkeld voor instellingen die thuiszorg leveren in de WMO, WLZ, wijkverpleging, jeugdzorg en dagbesteding. 

Door het constant inspelen op deze ontwikkelingen in het werkveld en regelgeving maakt de Thuiszorgplanner het werken in de thuiszorg zo makkelijk mogelijk.

Wat biedt de Thuiszorgplanner voor jouw organisatie?

R

NEN 7510 gecertificeerd.

R

Tijdbesparend declareren, factureren en managen.

R

Uitbreidbaar met diverse modules voor verschillende wetgevingen.

R

Een mobiele app voor de zorgverleners.

R

Gratis demoversie om vrijblijvend te testen.

Een uitgebreid basis pakket

Met het uitgebreide basis pakket van de Thuiszorgplanner verbeter je de efficiëntie van jouw organisatie en werkt iedereen met gemak en plezier. 

De intelligente planning en matching tool begeleidt je met het efficiënt en foutloos inplannen van de zorg. De cliënt administratie geeft direct en overzichtelijk inzage in persoonsgegevens, indicaties, zorgdossier, medisch dossier en planning. 

De zorgverleners kunnen op locatie direct rapporteren in het desbetreffende cliëntendossier. Aan de hand van de geleverde zorg kan er vervolgens met een druk op de knop op de juiste wijze gefactureerd en gedeclareerd worden. 

Daarnaast is de voortgang van jouw organisatie bij te houden via de verschillende overzichten van de management informatie. 

Aangezien geen organisatie binnen de zorg hetzelfde is, hebben wij naast al onze standaard functionaliteiten optionele aanvullende modules. Met deze modules heb je de mogelijkheid jouw Thuiszorgplanner nog completer te maken.

Ook voor onderweg

Zorgverleners zijn natuurlijk veel onderweg. Om overal beschikking te hebben over de Thuiszorgplanner hebben wij een mobiele app ontwikkeld. Via de app van de Thuiszorgplanner hebben de zorgverleners toegang tot de planning en cliëntendossiers. Zo kunnen de zorgverleners gemakkelijk zien waar hun volgende afspraak is en kan er direct op locatie gerapporteerd worden in het desbetreffende cliënten dossier. 

De app van de Thuiszorgplanner is beschikbaar voor iedereen met een zorgverlenersaccount in de Thuiszorgplanner en gewoon te downloaden via de App Store of Google Play Store. 

 

 

Wat andere organisaties van de Thuiszorgplanner vinden

Care Complete werkt nu precies een jaar met de thuiszorgplanner van Coolweb Zorgsoftware. We zijn uitermate tevreden over het systeem. Het is overzichtelijk en vriendelijk om mee te werken. Het sluit goed aan op onze werkwijze bij Care Complete. En mocht je een vraag hebben over het systeem kun je goed terecht bij de afdeling “support” die snel reageert. 

Henk & Esther van den Burg

Eigenaren, Care Complete Thuiszorg

CarePower en de Thuiszorgplanner staan al garant voor een langdurige samenwerking. Als kleine aanbieder in de GGZ/WMO hebben we aan de Thuiszorgplanner een passend registratiesysteem gevonden. Het is veelzijdig en weet zich steeds aan te passen aan de huidige ontwikkelingen. Het belangrijkste voor ons is de gebruiksvriendelijkheid. In enkele uurtjes is nieuw personeel ingewerkt in de thuiszorgplanner. Het biedt ons een systeem dat niet alleen  de cliëntdossiers verzorgt maar ook de personeelsdossiers. Automatische declaratie richting onze financiers.

De veelzijdigheid maar ook de creativiteit die men weet toe te passen past ons. Het verleden geeft ons veel vertrouwen in de toekomst; wij hopen nog op een lange samenwerking.

Piet van Ekert

Casemanager/directie, CarePower

Vragen van organisaties die wij vaker horen

Hoe snel kan ik aan de slag met de Thuiszorgplanner?

Zodra wij een demo aanvraag of licentie overeenkomst hebben ontvangen, ontvang je jouw inloggegevens binnen 1 á 2 werkdagen. Zo kan je snel aan de slag.

Zijn er verschillende autorisatieniveaus mogelijk?

Ja, in de Thuiszorgplanner zijn verschillende autorisatieniveaus mogelijk. Zo is het mogelijk om voor iedere gebruiker en zorgverlener in te stellen welke gegevens wel en niet zichtbaar en toegankelijk zijn.

Hoe zit het met de privacy van de gegevens die invul in de Demo?

Bij Coolweb Zorgsoftware hebben wij verschillende maatregelen genomen om gevoelige persoons- en patiënt gegevens te beschermen. Hierbij gaat het om zowel technische als operationele bescherming refererend aan zowel de AVG norm als de NEN7510.

Zijn mijn gegevens veilig in de Thuiszorgplanner?

Bij Coolweb Zorgsoftware hebben wij verschillende maatregelen genomen om gevoelige persoons- en patiënt gegevens te beschermen. Hierbij gaat het om zowel technische als operationele bescherming refererend aan zowel de AVG norm als de NEN7510.

Kunnen zorgindicaties automatisch ingelezen worden in de Thuiszorgplanner?

Ja, doormiddel van een koppeling met VECOZO is het mogelijk om zorgindicaties automatisch in te lezen in de Thuiszorgplanner.

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.