De “mini” Thuiszorgplanner

Speciaal voor de ZZP’er

Als ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) werk je natuurlijk maar alleen. Daarom hebben wij speciaal voor de ZZP’ers in de zorg de “mini” Thuiszorgplanner ontwikkeld.

R

Meer tijd voor de patiënten

R

Snel én foutloos te werk gaan

R

Alles in één softwarepakket

R

Uitbreidbaar met zorgclassificatie- en berichtenverkeer module(s)

R

ECD getoetst en goedgekeurd door KIWA

Compact maar toch compleet

In de hoofdlijn beschikt de “mini” Thuiszorgplanner over dezelfde functionaliteiten als de volledige Thuiszorgplanner. Toch is de “mini” Thuiszorgplanner wat compacter, doordat deze niet beschikt over de grote zorgverleners overzichten. Je hebt als ZZP’er namelijk alleen jezelf nodig als zorgverlener. 

Aantrekkelijk tarief

Wij vinden het erg belangrijk dat passende zorgsoftware voor iedereen betaalbaar is. Daarom kunnen wij voor ZZP’ers de “mini” Thuiszorgplanner aanbieden voor een zeer aantrekkelijk tarief v.a. €19,95 per maand.

Wij berekenen jouw tarief op basis van een aantal factoren. Wil jij weten in welk tarief jij valt? Gebruik dan onze handige kostencalculator. 

Wat andere ZZP’ers van de “mini” Thuiszorgplanner vinden

Nu alweer anderhalf jaar klant van Thuiszorgplanner. Dit bevalt uitstekend, declaraties worden prima verwerkt en dossiervorming is overzichtelijk en naar tevredenheid. Als er problemen zijn verwerkt men de vraag op een snelle en correcte, duidelijke wijze. Thuiszorgplanner beveel ik aan iedereen aan die software zoekt die aansluit bij de vraag en wensen van een zorginstelling!

Marc Brauwers

Eigenaar, CuraMax Begeleiding op maat

Ik gebruik thuiszorg planner omdat ik dan overal kan rapporteren in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving die voldoet aan alle eisen welke volgens de AVG aan mijn bedrijf worden gesteld.

Ewout Geraedts

Eigenaar, E. Geraedts ZZP

Vragen over de “mini” Thuiszorgplanner die wij vaker horen

Wat is het verschil tussen de “mini” Thuiszorgplanner en de “volledige” Thuiszorgplanner?

De “mini” Thuiszorgplanner is gericht op het inplannen van één zelfstandige zorgverlener (ZZP’er). Verder is de “mini” Thuiszorgplanner net zo compleet als de volledige Thuiszorgplanner.

Wat is de contractduur van de Thuiszorgplanner?

Een licentieovereenkomst van de Thuiszorgplanner kan aangegaan worden voor zowel 12- als 24 maanden. De “mini” Thuiszorgplanner heeft een standaard contractduur van 3 maanden.

Hoe weet ik welke module ik nodig heb?

Welke module je nodig hebt is volledig afhankelijk van jouw organisatie en het zorggebied waarin je werkt. Weten welke modules het beste bij jou passen? Bekijk de module checker.

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.