Documentatie

Hoe log ik in op De Thuiszorgplanner?

Uitleg over de eerste keer inloggen in de Thuiszorgplanner? Volg onderstaande stappen.

Inloggegevens:

Welkom bij de Thuiszorgplanner. Als het goed is heb je jouw inloggegevens ontvangen via de mail.

Inloggen:

Om in te loggen in de desktop omgeving ga je naar mijn.thuiszorgplanner.nl. Vul vervolgens jouw inloggegevens in en klik op “inloggen”.

Nieuw wachtwoord:

Bij de eerste keer inloggen zal er gevraagd worden een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarnaast is het ook mogelijk je gebruikersnaam aan te passen.

Let op! Het wachtwoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan met tenminste 1 kleine letter.

Vul twee keer je nieuwe wachtwoord in en klik op “inloggen”.

SMS verificatie:

Vervolgens ontvang je op je mobiele nummer een SMS met een verificatiecode. Vul deze verificatiecode in en klik op “Inloggen”.

 

 

Twee factor authenticatie:

Aangezien de Thuiszorgplanner vertrouwelijke gegevens bevat, is bij het inloggen twee factor authenticatie nodig. Het is handig hiervoor de “Google Authenticator” te gebruiken. Ga hiervoor naar de “Play Store” of “App Store” op je mobiele telefoon en download de app.

Scan vervolgens de QR code, of vul handmatig de accountnaam en sleutel in.
In de “Google Authenticator” krijg je een zes cijferige code in beeld. Vul deze in bij “Verificatiecode” en klik weer op “inloggen”

Je bent nu ingelogd!

Wat andere zorgverleners van De Thuiszorgplanner vinden

Nu alweer anderhalf jaar klant van Thuiszorgplanner. Dit bevalt uitstekend, declaraties worden prima verwerkt en dossiervorming is overzichtelijk en naar tevredenheid. Als er problemen zijn verwerkt men de vraag op een snelle en correcte, duidelijke wijze. Thuiszorgplanner beveel ik aan iedereen aan die software zoekt die aansluit bij de vraag en wensen van een zorginstelling!

Marc Brauwers

Eigenaar, CuraMax Begeleiding op maat

CarePower en de Thuiszorgplanner staan al garant voor een langdurige samenwerking. Als kleine aanbieder in de GGZ/WMO hebben we aan de Thuiszorgplanner een passend registratiesysteem gevonden. Het is veelzijdig en weet zich steeds aan te passen aan de huidige ontwikkelingen. Het belangrijkste voor ons is de gebruiksvriendelijkheid. In enkele uurtjes is nieuw personeel ingewerkt in de thuiszorgplanner. Het biedt ons een systeem dat niet alleen  de cliëntdossiers verzorgt maar ook de personeelsdossiers. Automatische declaratie richting onze financiers.

De veelzijdigheid maar ook de creativiteit die men weet toe te passen past ons. Het verleden geeft ons veel vertrouwen in de toekomst; wij hopen nog op een lange samenwerking.

Piet van Ekert

Casemanager/directie, CarePower

Vragen die wij vaker horen

Blijven de gegevens die ik bij de demo invoer behouden?

Indien gewenst is het na de demo periode mogelijk de demo versie om te zetten in een volledige versie, waardoor alle gegevens van de demo periode behouden blijven.

Hoe ik bij de demo de extra modules uitproberen?

Wil je tijdens de demo ook een extra module uitproberen? Dit is geen probleem. Neem hiervoor na jouw demo aanvraag even contact met ons op. 

Hoe zit het me de privacy van gegevens die ik invoer bij de demoversie?

Bij Coolweb Zorgsoftware B.V. hebben wij verschillende maatregelen genomen om gevoelige persoons- en patiënt gegevens te beschermen. Hierbij gaat het om zowel technische als operationele bescherming refererend aan zowel de AVG norm als de NEN7510.

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.