iWMO Module

Berichtuitwisseling met de gemeenten

Werk je in het zorggebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning? Met de iWMO module is er berichtenuitwisseling mogelijk tussen de gemeenten en jouw zorginstelling.

Inlezen zorgtoewijzingen

Via deze module wordt het mogelijk om zorgtoewijzingen met bijbehorende cliëntgegevens automatisch in te lezen in de thuiszorgplanner d.m.v. WMO301 bestanden. Daarnaast wordt het mogelijk de zorg te starten (WMO305 bestanden), de zorg te wijzigen of te beëindigen (WMO307 bestanden) en nieuwe zorg aan te vragen (WMO315 bestanden). Ook de bijbehorende retourbestanden kunnen ingelezen worden.

Declareren van geleverde zorg

Verder is het met de iWMO module mogelijk om declaraties op te maken en te versturen. Dit gaat middels de WMO303 declaratie bestanden die binnen de Thuiszorgplanner aangemaakt kunnen worden.

Wat kun je met de iWMO Module?

R

Cliëntgegevens automatisch inlezen d.m.v WMO301 bestanden.

R

Koppeling met WMO305, WMO307 en WMO315 bestanden.

R

Declaraties maken en versturen middels WMO303 bestanden.

Wat andere zorgverleners van de Thuiszorgplanner vinden

CarePower en de Thuiszorgplanner staan al garant voor een langdurige samenwerking. Als kleine aanbieder in de GGZ/WMO hebben we aan de Thuiszorgplanner een passend registratiesysteem gevonden. Het is veelzijdig en weet zich steeds aan te passen aan de huidige ontwikkelingen. Het belangrijkste voor ons is de gebruiksvriendelijkheid. In enkele uurtjes is nieuw personeel ingewerkt in de thuiszorgplanner. Het biedt ons een systeem dat niet alleen  de cliëntdossiers verzorgt maar ook de personeelsdossiers. Automatische declaratie richting onze financiers.

De veelzijdigheid maar ook de creativiteit die men weet toe te passen past ons. Het verleden geeft ons veel vertrouwen in de toekomst; wij hopen nog op een lange samenwerking.

Piet van Ekert

Casemanager/directie, CarePower

Vragen over de iWMO Module die wij vaker horen

Wat zijn de kosten van de iWMO Module?

De kosten van de iWMO Module kun je makkelijk en snel berekenen via onze kostencalculator.

Kan ik de iWMO Module ook later aanschaffen?

Het later aanschaffen van de iWMO module is geen enkel probleem. Stuur hiervoor een mail naar verkoop@thuiszorgplanner.nl dan sturen wij een offerte retour. 

Kan ik de software eerst gratis uitproberen?

Ja, het is mogelijk om de Thuiszorgplanner 30 dagen gratis uit te proberen. Vraag de gratis demo aan.

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.