Demo aanvragen

Probeer 30 dagen lang gratis een volwaardige versie van de Thuiszorgplanner

Benieuwd hoe de Thuiszorgplanner werkt? Alle functies van de Thuiszorgplanner zijn beschikbaar in onze demoversie. Zo kan je een goed oordeel kan vormen of de Thuiszorgplanner bij jouw werkwijze en organisatie past. 

De demoversie is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. 

Wil je de Thuiszorgplanner aanschaffen na de Demo? Dan zetten wij de demoversie eenvoudig om in de betaalde versie. Zo blijven de gegevens die je hebt ingevoerd tijdens de demo periode gewoon behouden en kan je er direct mee verder werken.  

R

Geen verplichtingen

R

Alle functies beschikbaar

Volledig vrijblijvend!

Vul onderstaand formulier in en probeer de Thuiszorgplanner gratis en vrijblijvend 30 dagen uit!

Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens alleen om jouw demo account in te richten en mogelijk contact met je op te nemen over jouw ervaring. De ingevulde gegevens vallen onder onze privacy verklaring.

Wat andere zorgverleners van de demoversie vinden

Ik gebruik thuiszorg planner omdat ik dan overal kan rapporteren in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving die voldoet aan alle eisen welke volgens de AVG aan mijn bedrijf worden gesteld.

Ewout Geraedts

Eigenaar, E. Geraedts ZZP

Care Complete werkt nu precies een jaar met de thuiszorgplanner van Coolweb Zorgsoftware. We zijn uitermate tevreden over het systeem. Het is overzichtelijk en vriendelijk om mee te werken. Het sluit goed aan op onze werkwijze bij Care Complete. En mocht je een vraag hebben over het systeem kun je goed terecht bij de afdeling “support” die snel reageert. 

Henk & Esther van den Burg

Eigenaren, Care Complete Thuiszorg

Vragen over onze demoversie die wij regelmatig horen

Blijven de gegevens die ik bij de demo invoer behouden?

Indien gewenst is het na de demo periode mogelijk de demo versie om te zetten in een volledige versie, waardoor alle gegevens van de demo periode behouden blijven.

Hoe ik bij de demo de extra modules uitproberen?

Wil je tijdens de demo ook een extra module uitproberen? Dit is geen probleem. Neem hiervoor na jouw demo aanvraag even contact met ons op. 

Hoe zit het me de privacy van gegevens die ik invoer bij de demoversie?

Bij Coolweb Zorgsoftware B.V. hebben wij verschillende maatregelen genomen om gevoelige persoons- en patiënt gegevens te beschermen. Hierbij gaat het om zowel technische als operationele bescherming refererend aan zowel de AVG norm als de NEN7510.

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.