Veel gestelde vragen

Antwoord op al jouw vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen. We hebben ze voor je gecategoriseerd per onderwerp. Zoek je naar een specifieke vraag? Klik dan op een van de onderwerpen om daar direct naartoe te navigeren.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

 

Zoeken binnen de FAQ

FAQ per onderwerp

=

Algemeen

=

Gebruikers & Cliënten

=

Modules

=

Demoversie

=

Tarieven

=

Privacy & AVG

=

Inloggen

=

Mobiele App

Algemeen

Wat is de Thuiszorgplanner?

De Thuiszorgplanner is een complete software oplossing voor de thuiszorg. Met de Thuiszorgplanner kan je onder andere plannen, cliëntdossiers beheren, rapporteren en declareren. Daarnaast beschikt de Thuiszorgplanner ook over uitgebreide management informatie. Meer weten over de mogelijkheden van de thuiszorgplanner? Lees meer

Is de Thuiszorgplanner geschikt voor alle zorgdomeinen?

De Thuiszorgplanner is gericht ontwikkeld voor instellingen die thuiszorg leveren in de WMO, WLZ, wijkverpleging, jeugdzorg en dagbesteding. Twijfel je of de thuiszorgplanner geschikt is voor jouw organisatie? Neem gerust even contact op. Wij geven graag advies op maat.

Wat is het opzegtermijn van de Thuiszorgplanner?

Het opzegtermijn van de Thuiszorgplanner en modules zijn 3 maanden voor het einde van de licentieovereenkomst. Het opzeg termijn van de “mini” Thuiszorgplanner is echter 1 maand voor het einde van de licentieovereenkomst.

Hoe kan ik de thuiszorgplanner opzeggen?

Natuurlijk hebben wij de intentie een lange en fijne samenwerking aan te gaan. Toch de Thuiszorgplanner opzeggen? Dit kan schriftelijk via de mail: verkoop@thuiszorgplanner.nl

Gebruikers & Cliënten

Staat een gebruiker op naam?

Nee, een gebruiker staat niet op naam. Gaat iemand uit dienst of niet langer de planning of administratie doen? Dan kan je het account gewoon verwijderen en een nieuw account aanmaken voor de nieuwe werknemer.

Zijn er verschillende autorisatieniveaus mogelijk?

Ja, in de Thuiszorgplanner zijn verschillende autorisatieniveaus mogelijk. Zo is het mogelijk om voor iedere gebruiker en zorgverlener in te stellen welke gegevens wel en niet zichtbaar en toegankelijk zijn.  

Worden zorgverleners ook gezien als gebruikers?

Nee, de zorgverleners worden in de Thuiszorgplanner niet gezien als gebruikers. Gebruikers accounts zijn de accounts voor mensen die werken op kantoor en verantwoordelijk zijn voor de administratie, planning etc. De accounts voor zorgverleners kunnen onbeperkt worden toegevoegd.

Kunnen cliënten ook inloggen in de Thuiszorgplanner?

Ja, het is mogelijk om een cliënten login te verstrekken aan jouw cliënten. Op deze manier krijgen cliënten de mogelijkheid hun gegevens en zorgdossier te bekijken. Daarnaast is het optioneel mogelijk de memo’s weer te geven.

Modules

Wat zijn modules?

Modules zijn uitbreidingen van de Thuiszorgplanner. Hiermee kan je jouw Thuiszorgplanner nog meer op maat maken. Benieuwd naar welke modules er zijn? Lees meer

Demoversie

Kan ik mijn cliënten en zorgverleners toevoegen aan de demo?

Ja, het is mogelijk eigen cliënten en zorgverleners toe te voegen aan de demo. Hierdoor kan er werkelijk gewerkt met de Thuiszorgplanner tijdens de demo periode. Indien gewenst is het na de demo periode mogelijk de demo versie om te zetten in een volledige versie, waardoor alle gegevens van de demo periode behouden blijven.

Wanneer ontvang ik mijn inloggegevens?

Na het invullen van het formulier ontvang je binnen twee werkdagen jouw inloggegevens per mail. Let op: houdt je spam/ongewenste box in de gaten. Het zou kunnen dat deze mail hierin terecht komt.

Wat is een demo?

De demo van de Thuiszorgplanner is een gratis proefversie die je 30 dagen vrijblijvend kan gebruiken.
In de proefversie zijn een aantal fictieve cliënten en zorgverleners toegevoegd. Hierdoor krijg je een goed beeld van alle functionaliteiten van de Thuiszorgplanner en kan je alles rustig uitproberen. Daarnaast is het ook mogelijk in de demoversie al eigen cliënten en zorgverleners toe te voegen, waardoor er direct mee gewerkt kan worden.

Tarieven

Betaal ik per maand of per jaar?

De kosten voor de thuiszorgplanner bestaat uit drie soorten kosten. Jaarlijkse licentie kosten, maandelijkse abonnementskosten en de eenmalige opzet kosten.

Privacy & AVG

Wat is Nen7510?

De Nen7510 is de Nederlandse norm die maatregelen beschrijft over het op een veilige en adequate wijze omgaan met patiëntgegevens.

Zijn mijn gegevens veilig in de Thuiszorgplanner?

Bij Coolweb Zorgsoftware B.V. hebben wij verschillende maatregelen genomen om gevoelige persoons- en patiënt gegevens te beschermen. Hierbij gaat het om zowel technische als operationele bescherming refererend aan zowel de AVG norm als de NEN7510.

Inloggen

Wat is de Google Authenticator?

De Google Authenticator is een verificatiecode generator. Hiermee is het mogelijk veilig en kosteloos gebruik te maken van twee factor authenticatie. De verificatiecode is in dit geval de tweede factor.

Waarom is twee factor authenticatie nodig bij het inloggen?

Aangezien er in de zorg gewerkt wordt met zeer privacy gevoelige gegevens, is het van belang dat deze gegevens goed beveiligd worden. Door middel van twee factor authenticatie kunnen inlog gegevens niet zomaar bewust dan wel onbewust worden gedeeld met derde partijen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen probleem, bij het inloggen is het ook mogelijk “Wachtwoord vergeten” te kiezen. Door hier op te klikken ontvang je een e-mail om je wachtwoord aan te passen.

Hoe ontvang ik mijn inloggegevens?

Binnen 1 á 2 werkdagen na het versturen van jouw demo aanvraag of getekende licentieovereenkomst ontvang je jouw inloggegevens via de mail. Let op: check ook je spam/ongewenste box, het komt helaas nog wel eens voor dat deze mail hierin terecht komt.

Mobiele App

Wat kun je met de mobiele app?

De mobiele app is speciaal ontwikkeld voor de zorgverleners. Via de app is het mogelijk eigen gegevens in te zien, de planning bekijken, cliënten dossiers inzien en direct op locatie rapporteren.

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.